Autolift

Het uitzoeken van een autolift doet u niet dagelijks. Het hebben van een autolift heeft ontzettend veel voordelen. Een autolift kan u helpen om tot 80% aan ruimte besparen. Voor elke situatie is er dan een ook een passende oplossing.
Maar weet u wat voor u de juiste autolift is?

Aarding Car Lifts – Autolift IP1-HMT V07 – 22

Bespaar ruimte & kosten met een autolift

Autoliften worden veel gebruikt, zowel door particulieren als door bedrijven. De autoliften worden gebruikt om auto’s of andere goederen te transporteren naar een andere niveau, zoals een ondergrondse garage of een andere verdieping van een fabriek. Afhankelijk van het soort autolift kan het systeem gecertificeerd zijn om met bestuurder of zonder bestuurder gebruikt te worden. Een autolift die gebruik maakt van state-of-the-art technologie kan daarbij tot wel 80% aan ruimte besparen door effectief ruimtegebruik.

Wat is voor uw situatie de juiste oplossing?

Bij het kiezen van een autolift zijn er een aantal opties om over na te denken. Het eerste vraagstuk is of de autolift met of zonder bestuurder moet zijn. Daarnaast moet nagedacht worden over de lengte & breedte, laadcapaciteit, transporthoogte en de putdiepte.

R

Bemand of onbemand

De eerste keuze die gemaakt moet worden is of de autolift bemand of onbemand moet zijn. Is het belangrijk dat de bestuurder in de auto moet kunnen blijven zitten? Bekijk hier de bemande autoliften of de onbemande autoliften.
R

Lengte & breedte

Het is nodig om te weten voor wat voor soort auto of voertuig de autolift gebruikt zal worden. De maximale lengte en breedte hiervan zijn essentieel bij het kiezen van een juiste autolift.
R

Laadcapaciteit

Het is essentieel om te weten voor wat voor gewicht er maximaal op de autolift kan komen te staan. De maximale laadcapaciteit is een van de specificaties die kan verschillen per systeem. Onze liften hebben een maximaal laadgewicht van 2700, 3200 of 3500 kilo.
R

Transporthoogte

De maximale transporthoogte is belangrijk om over na te denken zodat u een systeem kiest dat daaraan voldoet. Onze systemen hebben maximaal een transporthoogte van 5, 11,9 of 50 meter.
R

Putdiepte

Voor al onze autoliften is een put nodig onder het systeem. De waarden verschillen per systeem. De verschillende putdieptes bij onze autoliften liggen tussen 20 en 130 cm.