Autolift IP1-CM MOB

De IP1-CM MOB is een hydraulische bemande autolift. Deze autolift met bestuurder wordt veelal gebruikt door particulieren. Het bijna geruisloze systeem integreert meestal naadloos in de omgeving.

Lengte
500 tot 560 cm
Breedte
230 tot 270 cm

Laadvermogen
3500 KG

Transport
Tot 5 meter

Min. Putdiepte
90 CM

Bemande autolift met veel laadvermogen

De IP1-CM MOB is een hydraulische autolift waarbij de bestuurder in de auto mag blijven zitten. Het dak kan gebruikt worden als normale parkeerplaats, maar enkel wanneer het systeem niet in werking is. De autolift heeft altijd een dak dat bestraat of bedekt kan worden zodat het volledig integreert met de omgeving. De bestrating mag maximaal een gewicht hebben van 150kg/m2. Het systeem is voorzien van een PLC met een touch screen display die alle veiligheidsvoorzieningen beheerd.

Er zijn verschillende veiligheidsvoorzieningen in het systeem geïntegreerd. Zo zijn er infrarood sensoren die de exacte positie van het voertuig in de gaten houden, zodat de kabelspanning constant automatisch bijgesteld kan worden. Een videobewaking systeem kan worden geïnstalleerd om ook de omgeving in de gaten te houden. Het is daarnaast ook mogelijk om in het systeem een telefoonverbinding te integreren waarmee in geval van nood de hulpdiensten bereikt kunnen worden.

De IP1-CM MOB is beschikbaar in een XL variant, waarbij de maximale laadcapaciteit 3500kg bedraagt, waarbij het maximale gewicht van de bestrating teruggebracht wordt naar 90kg/m2. Het platform is gegalvaniseerd en kan voorzien worden van een triplex coating met een brede variatie van kleuren zodat het systeem aansluit bij de uitstraling van de omgeving.