Autolift IP1-HMT V03

De IP1-HMT V03 is een goederenlift die veel gebruikt wordt in de industriële sector of door autodealers om auto’s of andere goederen te verplaatsen naar verschillende verdiepingen.

Lengte

500 tot 520 cm

Breedte

230 tot 270 cm

Laadvermogen

2700 KG

Transport

Tot 11,9 meter

Min. Putdiepte

80 cm

Goederenlift met diepe put

Situaties waarbij een diepe put is toegestaan, is de IP1-HMT V03 een passende goederenlift. Met een minimale putdiepte van 80cm kan deze put diep gaan. De lift voor goederen heeft een maximale laadcapaciteit van 2700 kg en kan maximaal een afstand van 11,90 meter afleggen. De goederenlift is enkel bedoel voor goederen, dus alleen auto’s zonder bestuurder of andere goederen. Hiermee is het systeem erg geschikt voor autodealers of bedrijven in de industriële sector. Deze goederenlift kan worden gebruikt voor de verplaatsing van goederen tussen twee of meer verdiepingen. Elke situatie is anders en daarom zullen de de afmetingen en capaciteit van het platform afgestemd worden op de vereisten van de klant.

Net als de IP1-HMT V02 is het systeem voorzien van een PLC, wat staat voor Programmable Logic Controller. Een PLC is apparaat met een microprocessor die verschillende veiligheidsvoorzieningen van de goederenlift aanstuurt. Het platform is gegalvaniseerd en kan voorzien worden van een triplex coating met een brede variatie van kleuren zodat het systeem aansluit bij de uitstraling van de omgeving.

Bekijk technische productgegevens

Download product DWG