Autolift IP1-CM FF42

De IP1-CM FF42 is een hydraulische autolift zonder bestuurder die doordat het een dak heeft, volledig in de grond kan verdwijnen, waarbij hij opgaat in de natuurlijke omgeving.

Lengte
500 tot 560 cm
Breedte
230 tot 270 cm
Laadvermogen
2700 KG

Transport
Tot 5 meter

Min. Putdiepte
70 CM

Onbemande hydraulische autolift

De IP1-CM FF42 is een hydraulische autolift waarbij er geen inzittenden in het voertuig mogen zijn. Het systeem heeft een minimale putdiepte van 70cm. Het systeem is voorzien van een dak waarbij de autolift volledig in de grond verdwijnt. Het dak van de lift is dan op hetzelfde niveau als de tuin of oprit en heeft een maximale laadcapaciteit van 2.700kg tijdens het dalen en heffen. Tijdens de werking van het systeem mag geen enkel voertuig zich bovenop het systeem bevinden. De autolift is voorzien van een PLC waar de veiligheidsvoorzieningen beheerd worden voor de gebruiker.

Er zijn verschillende opties voor de afwerking van de autolift. Het dak kan bijvoorbeeld bestraat worden (max 150kg/m2) zodat het volledig overeenkomt met de omgeving van de onbemande autolift. Dit leidt tot een perfecte integratie van het systeem. Afhankelijk van de situatie waar de autolift moet komen, worden de afmetingen en capaciteit aangepast. Het systeem is ideaal voor buitengebruik, maar kan ook gebruikt worden goederenlift, net als de goederenliften IP1-HMT V02 en IP1-HMT V03. Het systeem kan worden voorzien van een afwateringstechniek, zodat zowel de onbemande autolift en de ondergrondse garage volledig droog blijven in geval van regen. Het platform is gegalvaniseerd en kan voorzien worden van een triplex coating met een brede variatie van kleuren zodat het systeem aansluit bij de uitstraling van de omgeving.

Bekijk technische productgegevens

Download product DWG

Bekijk meer onbemande autoliften

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.