Aarding Car lifts in de Media

De autoliften van Aarding Parking Systems komen regelmatig in de media. Neem een kijkje en zie wat er gezegd wordt. Onder andere Cars Insider, Lamborghini & Interesting Engineering vertellen over onze autoliften.

npo-logo

TV Show op reis (AVROTROS) – 21/09/2018

Bij programma TV Show op reis van de NPO is het project van de Bemande Autolift bij een Particuliere Villa in beeld gebracht. Vanaf 39:20 – (9 minuten en 20 seconden) komt het project in beeld.

npo-logo

TV Show op reis (AVROTROS) – 22/03/2018

Bij programma TV Show op reis van de NPO is het project van de Onbemande Autolift voor Luxe Villa in Portugal in beeld gebracht. Vanaf 10:18 – (10 minuten en 18 seconden) komt het project in beeld.

Aarding Car Lifts in Media Lamborghini (1)

Lamborghini breidt uit: Idealpark autoliften

Lamborghini Factory 4.0

80.000 metri quadrati. 3.600 dipendenti. 18 mesi di lavoro. La Lamborghini Factory 4.0 è pronta, scoprila adesso. lam.bo/nuovasede_fbit #SinceWeMadeItPossible

Posted by Lamborghini on Wednesday, October 25, 2017
Aarding Car Lifts in Media Cars Insider

Autoliften bij Cars Insider

Evenals Lamborghini plaatste ook Cars Insider een prachtig filmpje. Waar Lamborghini de bouw van hun nieuwe fabriek laat zien, besteed Cars Insider aandacht aan het de autoliften van Idealpark. Ben jij ook net zo enthousiast als andere kijkers?

Aarding Car Lifts in Media Lamborghini

Interesting Engineering: “Give your car its own secret liar”

Personal Car Lift

Give your car its own secret liar..

Posted by Interesting Engineering on Friday, September 8, 2017
Aarding Car Lifts in Media Manners Magazine

Manners Magazine: “Voel je elke dag James Bond”

Wie wil zich nou niet willen voelen als James Bond? Elke dag je auto instappen en door middel van een autolift je garage uitrijden. De mannen van Manners Magazine zijn er in ieder geval enthousiast over!