Autolift IP1-CM MOB 2

De IP1-CM MOB 2 is een hydraulische autolift met bestuurder. Deze bemande autolift wordt veelal gebruikt door particulieren. Het systeem integreert naadloos in de omgeving en is nagenoeg geruisloos.

Lengte

500 tot 560 cm

Breedte

230 tot 270 cm

Laadvermogen

2700 KG

Transport

Tot 11,9 meter

Min. Putdiepte

50 cm

Bemande autolift met veel laadvermogen

De IP1-CM MOB 2 is een hydraulische autolift waarbij de bestuurder in de auto mag blijven zitten. Het dak kan gebruikt worden als normale parkeerplaats, maar enkel wanneer het systeem niet in werking is. De autolift heeft altijd een dak dat bestraat of bedekt kan worden zodat het volledig integreert met de omgeving. De bestrating mag maximaal een gewicht hebben van 150kg/m2. Het systeem is voorzien van een PLC met een touch screen display die alle veiligheidsvoorzieningen beheerd.

Er zijn verschillende veiligheidsvoorzieningen in het systeem geïntegreerd. Zo zijn er infrarood sensoren die de exacte positie van het voertuig in de gaten houden, zodat de kabelspanning constant automatisch bijgesteld kan worden. Een videobewaking systeem kan worden geïnstalleerd om ook de omgeving in de gaten te houden. Het is daarnaast ook mogelijk om in het systeem een telefoonverbinding te integreren waarmee in geval van nood de hulpdiensten bereikt kunnen worden.

In tegenstelling tot de IP1-CM MOB is de IP1-CM MOB 2 niet beschikbaar in een XL variant, waarbij de maximale laadcapaciteit 3500kg zou zijn. Het platform is gegalvaniseerd en kan voorzien worden van een triplex coating met een brede variatie van kleuren zodat het systeem aansluit bij de uitstraling van de omgeving.

Dubbelklik voor fullscreen

Bekijk technische productgegevens

Download EC Type Examination Certificate

Download product DWG