Autolift IP1-HMT V07

De IP1-HMT V07 is een bemande hydraulische autolift. De autolift met bestuurder is geschikt voor het transport van auto’s over verschillende verdiepingen. Het systeem wordt veelal gebruikt voor ondergrondse parkeergarage.

Lengte

500 tot 560 cm

Breedte

230 tot 270 cm

Laadvermogen

2700 KG

Transport

Tot 11,9 meter

Min. Putdiepte

80 cm

Autolift naar ondergrondse parkeergarage

De IP1-HMT V07 is een hydraulische autolift waarbij de bestuurder in de auto kan blijven zitten. Het systeem is voorzien van een PLC met een touch screen display die alle veiligheidsvoorzieningen beheerd. Er zijn verschillende veiligheidsvoorzieningen in het systeem geïntegreerd. Zo zijn er infrarood sensoren die de exacte positie van het voertuig in de gaten houden, zodat de kabelspanning constant automatisch bijgesteld kan worden.

De autolift is voorzien van een UPS systeem waarmee in geval van een stroomstoring het systeem nog naar beneden kan en de deur en geopend kunnen worden om ervoor te zorgen dat de bestuurder ten alle tijde de auto en de autolift kan verlaten. De autolift kan voorzien worden van een afstandsbediening om op afstand het systeem op te roepen. Het is daarnaast ook mogelijk om in het systeem een telefoonverbinding te integreren waarmee in geval van nood de hulpdiensten bereikt kunnen worden. Het platform is gegalvaniseerd en kan voorzien worden van een triplex coating met een brede variatie van kleuren zodat het systeem aansluit bij de uitstraling van de omgeving.

Dubbelklik voor fullscreen

Dubbelklik voor fullscreen

Bekijk technische productgegevens

Download EC Type Examination Certificate

Download product DWG