Bemande Autolift voor Particuliere Villa in Italië

Waar eerst een afdalende helling was om de garage in te rijden, zit nu een functionele en bijna onzichtbare autolift. Hierdoor kan de ruimte hier om de autlift nu goed gebruikt worden.

Jaar
2017

Locatie
Reggio Emilia – Italië

Toepassing
Particuliere Villa

Van zichtbare helling naar onzichtbaar autolift

In de prachtige omgeving Reggio Emilia in Italië, heeft de autolift IP1-CM MOB de traditionele hellingsbaan naar de garage vervangen. De auto’s staan nu volledig veilig en afgeschermd, de autolift is opgegaan is zijn omgeving met als resultaat dat hij volledig onzichtbaar is en wat een hoge kwaliteit uitstraalt.

Het is een autolift waar je gemakkelijk de auto inrijdt. Wanneer de auto afdaalt naar de garage, kan de bestuurder gewoon in de auto blijven zitten. Dit maakt het ook weer makkelijk om de auto vervolgens uit de lift te rijden naar de juiste plek of andersom. Als de autolift niet in gebruik is, staat hij in de onderste stand en is alleen de met gras begroeide bovenkant zichtbaar te midden van tuin. Het afwateringssysteem dat in de autolift is ingebouwd zorgt ervoor dat bij geval van regen de parkeergarage niet vol komt te staan met water.

Bekijk autolift IP1-CM MOB

Bekijk de projectvideo