Bemande Autolift voor Luxe Hotel in Frankrijk

Saint Tropez in een van de bekende toeristische steden van de Franse Riviera. Het Résidence de la Pinède is een prestigieus 5-sterren hotel. Het hotel biedt valet parking aan haar gasten onder het terrein.

Jaar
-

Locatie
Saint Tropez – Frankrijk

Toepassing
Luxe Hotel

Ondergronds parkeren in Saint Tropez

Het prestigieuze hotel in Saint Tropez biedt klanten valet parking onder het terrein van dat hoort bij het prachtige hotel. Voor hotel is gekozen voor een autolift met bestuurder, zodat de auto in de parkeergarage direct naar het juiste parkeervak kan worden gereden. Het dak van autolift IP1-CM MOB is bestraat op dezelfde manier als de rest van het terrein waar het zich bevindt.

Het systeem is voorzien van enkele veiligheidsvoorzieningen zoals een camera op de begane grond, een kleurendisplay en een LCD touch screen in de autolift. Hierdoor kan de bestuurder die in de auto zit de omgeving in de gaten houden wanneer het systeem in werking is om bij eventuele gevaren in te kunnen grijpen. Het totale project heeft geleid tot een state-of-the-art autolift voor onzichtbaar en prestigieus parkeren zonder enige hellingen of ruimte verspilling en waarbij de veiligheid van auto’s van hotelgasten gewaarborgd blijft.

Bekijk autolift IP1-CM MOB