Elektrische Autolift voor Historisch Gebouw in Italië

Palazzo Valperga, een historisch gebouw in hartje Turijn, is gerenoveerd tot een elegant, innovatief en modern gebouw. De parkeergarage bevindt zich onder gebouw en is toegankelijk door middel van twee elektrische autoliften.

Jaar
2013

Locatie
Turijn – Italië

Toepassing
Historisch Gebouw

Modernisering van een historisch gebouw

Bij het renoveren van het Pallazo Valperga, het historische gebouw in hartje Turijn, dichtbij Piazza San Carlo, is gerenoveerd tot een elegant, innovatief en modern gebouw met veel luxe penthouses. De functionaliteit van het gebouw is verbeterd maar met behoud van het historische karakter.

Snelle energiebesparende elektrische autolift

De twee elektrische autoliften die in dit historische gebouw zijn ingebouwd om energiebesparing toe te kunnen passen. De toepassing zorgt ervoor dat 40% van de energie wordt hergebruikt. Dit maakt het een duurzame parkeeroplossing. De state-of-the-art technology die gebruikt wordt in dit elektrische systeem zorgt voor hogere snelheden, energiebesparing en een betere performance dan de hydraulische systemen die dezelfde kracht gebruiken. Het systeem wordt gebruikt om een afstand van 13,5 meter te overbruggen met van 0,41 m/s zonder lading, en 0,23 m/s met lading.

Bekijk autolift IP1-HMR V12